4 Eylül 2013 Çarşamba

Şık Koltuk Modelleri

Birbirinden güzel koltuk modellerini ev dekorasyon mağazalarında ya da online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz. Klasik koltuk modellerinden sıkıldıysanız ve buna ayıracak bir bütçeniz varsa tasarım koltuk modellerine bakabilirsiniz. Evinize, diğer mobilyalarınıza uygun tasarım koltuklar ile evlerinize değişik bir hava katabilirsiniz.

Koltuk


Seri üretim hazır mobilya mağazalarında birbirinin benzeri, işlevsel pek çok ürün bulunmaktadır. Bu aralar koltuk modelleri arasında en çok tercih edilen modeller açılıp kapan, yatak olan modellerdir. Bu modellerin çoğu aynı zamanda bir baza görevi görmektedir. Oldukça işlevsel olan açılan koltuklar ile hem evde fazladan yatağınız oluyor hem de baza özellikleri ile evinizde bulunan fazlalıkları ortadan kaldırabiliyorsunuz. Uygun fiyatlı şık ve işlevsel koltuk çeşitlerini Evidea'da bulabilirsiniz. Koltuklarınızın şık ve işlevsel olmasının yanı sıra rahat olması da oldukça önemlidir.

Tekli Koltuk


Omurga, bel ve boyun sağlığınız açısından gününüzün büyük bir kısmını üzerinde geçirdiğiniz koltuklarınız mutlaka ortopedik olmalıdır. İster tekli koltuk olsun ister çift kişilik koltuk ya da köşe koltuğu olsun önemli olan rahat olsun. Evidea'da omurga sağlığınıza zarar vermeyecek pek çok güzel tekli koltuk ve koltuk takımları bulunmaktadır. Koltuk modelleri arasında oldukça beğenen seçeneklerden bir tanesi de 3A Oymalı Mobilya Retro Koltuk modelidir. Modelin başka renkleri de site içerisinde mevcut bulunmaktadır. Evidea'da bulunan muhteşem seçeneklerden bir tanesi olan 3A Oymalı Mobilya Retro koltuk modeli ile eviniz çok daha hoş görünecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder