13 Eylül 2013 Cuma

Anıl İç Giyim Şıklığı

Şüphesiz ki dünyanın her yerinde iç giyim denince akla gelen markalardan bir tanesi de Pierre Cardin. Pierre Cardin destekli – desteksiz sütyenleri, külot takımları, kombinezonlar, gecelikler ve daha pek çok hazır giyim ürünü zarif tasarımları ile Pierre Cardin’de. Pierre Cardin, en güzel ürünleri ile online alışveriş sitelerinde ya da iç giyim mağazalarında bulabilirsiniz.

Pierre Cardin


Pierre Cardin, 1936 yılında terzi çırağı olarak giriş yaptığı moda dünyasının devlerinden biri hali geldi. Genç yaşta Jeanne Paquin, Christian Bernard ve Elsa Schiaparelli gibi dünyaca ünlü modacılar ile çalışma fırsatı yakaladı. Christian Dior, Pierre Cardin’in en büyük yol göstericisi ve hocası olmuştur. Haute Couter akımının kurucuları ve geliştiricileri arasında yer alan Pierre Cardin, Maison De Couture mağazası ile ünlenmiştir. 1957 yılında Eve isimli erkek iç giyim mağazasını açtı. 1963 yılında vücudu saran dar ince kumaş pantolonlar günümüzdeki adı ile ‘‘Tayt’’ların dünyada popülerleşmesinde büyük rol oynamıştır. Parista 70’li yılların sonunda Espace Cardin mağazasını açtı ve büyük bir hız ile geliştirdi. Günümüzde özellikle kadınlar tarfından oldukça beğenilen Pierre Cardin, işlevsel ve şık tasarımları ile her yaştan ve her zevkten kadına – erkeğe hitap etmektedir. Kombinezon takımları ile oldukça dikkat çeken Pierre Cardin’in içerisinde kendinizi özel hissedeceksiniz. Dünyanın en ünlü tasarımcılarından birinin adını taşıyan bu marka tüm kadınlara farklı tasarımları ile seslenmeyi başarıyor.

Anıl İç Giyim


Dünyaca ünlü Pierre Cardin’in yanı sıra Anıl iç giyim markası da Türkiye’de oldukça popüler ve sevilen bir markadır. Bu markanın en güzel tasarımları online alışveriş sitelerinde ve iç giyim mağazalarından bulunmaktadır. Anıl iç giyim içerisinde pijamalar, külot takımları, destekli – desteksiz sütyenler, kombinezonlar, gecelikler ve aklınıza gelebilecek her türlü hazır iç giyim ürünü bulunmaktadır. Bu güzel marka iç dünyanızı renklendirirken oldukça mutlu olacaksınız. Anıl İç Giyim hem işlevsel hem de şık tasarımları ile her yaştan ve zevkten kadınların ilgisini çekmektedir. Tasarımları ile sadece kadınların değil erkeklerin de ilgisini çeken Anıl İç giyim, en güzel ürünleri ile herkesi mutlu etmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder