17 Eylül 2013 Salı

Çocuklara Eğlenceli Bir Dünya Sunun

Aileler için çocuklarının odalarını dekore etmek her zaman için uğraştırıcı bir meşgale olmuştur. Çocuklar daha ilk doğduklarında beşikler, çocuk yatakları ve tavana asılan ay, güneş ve benzeri aksesuarlarla oda dekore edilirken, ilerleyen zamanlarda yatak, ranza ve genç odası takımları işin içine girer.

Genç Odası
Çocukların yaşları ilerledikçe karar verme aşamasına müdahil olmaya ve alınanlara etki etmeye başlarlar. Genç odaları burada imdada yetişerek hem çocukları mutlu eder hem de uzun karar verme ve uzlaşma aşamalarını kısaltarak aileleri zahmetten kurtarırlar. Araba, uzay gemisi, yat modelli yatak ve bu temalara uygun diğer aksesuarlarla düzenlenen erkek genç odaları, odaları sadece oda olmaktan çıkarıp çocuklar için mabede ve uzun uzun vakit geçirip eğlenilebilecek bir yer haline getirir. Kızlar içinse Barbie, Winx Club gibi kahraman ve çizgi film temaları fazlaca caziptir. Kızlar, örnek aldıkları bu kahramanları yataklarının üzerinde görmekten keyif alırlar.

Taç nevresim ve çarşaf modelleri de bu tür arayışlarda kurtarıcı olabiliyor. Her tür ve temada tasarıma sahip bu takımlar, çocuk ve genç odalarının tamamını bir temayla dizayn etmektense sadece yataklarını düzenlemek isteyen aileler için ideal. Çizgi film kahramanları, futbol takımları ve daha birçok temaya sahip takımlar, çocuklar için yatağı daha cazip kılacaktır. Galatasaraylı bir çocuk için Galatasaray logolu bir nevresim takımının örtülü olduğu bir yatakta yatmak rüya gibidir. Bu durum, çocuktaki aidiet hissini arttırır ve takımına daha çok destek verdiği düşüncesiyle daha mutlu eder.

Çocuk odası ve genç odası dizaynı ailelere zor, uzun ve uğraştırıcı bir meşguliyet gibi geliyor fakat bu konunun püf noktaları bilindiğinde eğlenceli ve çocuğunuzu mutlu edecek alışverişler yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder